Restaurang Foajebarén

Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få en minnesvärd kväll!

Låt den sköna teaterpulsen slå mot dig när du kliver in i Foajébarens vackra 30-talsmiljö. God mat och högklassig teater hör ihop. I köket lägger vi ner vår själ i att hitta de nära, svenska ekologiska råvarorna - både för miljöns och för din smakupplevelses skull. Här kan du njuta av modern skandinavisk mat med matinfluenser från hela världen. Rätterna består av en säsongsinspirerad meny och utvalda drycker anpassas till rätternas smaker. För oss är det viktigt att allt lagas från grunden. Detta speglas i allt vi gör!

Foajébaren är både Svanenmärkt och KRAV-certifierad. Minst 50 % av det vi serverar är framställt av KRAV-godkända råvaror. Läs gärna mer om Svanen och Krav.

Välkommen, oavsett om du har en teaterbiljett i handen eller inte!

MENY

Vår verksamhet ingår i nätverket Hållbara Restauranger.

INFORMATION OM VÅRA ÖPPETTIDER!

Teatermiddag

Krydda ditt teaterbesök med en trevlig middag! Ska du på en föreställning kan du köpa till en middag till ett förmånligt pris!

Köp till en teatermiddag

Dagens Lunchteater

En härlig mix av teater, musik och god mat. Repertoaren är älskad och lunchrätterna tillagade med omsorg på nära, ekologiska råvaror. Spelas lunchtid i Foajébaren!

Se hela repertoaren!

Kaffebaren

Njut av en kopp kaffe eller ett glas vin innan föreställning, eller ät en god soppa till lunch!

Besök Kaffebaren!

Barmeny

Hos oss kan du även få avnjuta lite enklare rätter i form av smörrebröd och chark- och ostbrickor. Vi har även ett fint sortiment av ekologiska viner som passar bra till.

Barmeny
Miljön är viktig för oss!

Miljön är viktig för oss!

Både Foajébaren och Kaffebaren är Svanen- och KRAV-märkt.

Minst  50 % av det vi serverar är framställt av KRAV-godkända råvaror.