Till varje pris

Adde Malmberg är tillbaka med en hejdlös fars om en politisk fars.

Det bäddas för förvecklingar och förväxlingar i denna nyskrivna komedi. Under politikerveckan i Almedalen förvandlas konferensanläggningen till ett myller av nervösa politiker, lömska lobbyister och grävande journalister. Anspänningen och galenskapen stiger i takt med att opinionssiffrorna sjunker. Man tvingas till knepiga förhandlingar med både motståndare och medlöpare.

I navet av detta politiska maktspel om väljarröster ser vi bland andra Anders Jansson, Malin Cederbladh, Carina M Johansson och Eric Ericson.

Foto: Aorta

Det är roligt och mycket tacksamt att få göra en föreställning av det här slaget på Göteborgs Stadsteater. Teaterns stora scen är perfekt och skådespelarna både vill och kan spela fars. Till varje pris handlar om det politiska spelet, som ju särskilt ett valår, kan bli ganska farsartat. Jag hoppas att vi ska kunna överträffa verkligheten och tror nog också att vi ska kunna generera mer och fler skratt än i densamma.

Adde Malmberg
Urpremiär
Scen
Stora Scen
Längd
Ca 2 tim och 30 min inkl paus
Pris
100- 340 kr

Av och Regi Adde Malmberg Skådespelare Pamela Cortés Bruna, Malin Cederbladh, Victoria Dyrstad, Eric Ericson, Johan Gry, Sven-Åke Gustavsson, Johan Hafezi, Anders Jansson, Carina M Johansson Statister Niklas Ergin, Klara Gattbro Scenografi Hansson Sjöberg Kostym Helle Carlsson Mask och peruk Christoffer Nordin Ljus Max Mitle Ljud Jesper Lindell Dramaturg Joel Nordström

Hitta till teatern

Göteborgs Stadsteater ligger längst upp på Avenyn, vid Götaplatsen.

Se karta på hitta.se

Öppet?

Hitta öppettider till biljettkassan, restaurangen och receptionen.

Se när vi har öppet

Teaterrummet

Teater och scenkonst diskuteras

Läs artiklar!

Teatermiddag

När du köper dina teaterbiljetter kan du samtidigt välja till någon av våra läckra teatermiddagar.

Läs mer och boka

Ingår i Kulturkalaset

Välkommen 17 augusti!

Läs mer

Teaterkortet

Vårt populära abonnemang ger fyra valfria pjäser och salongens bästa platser, när du än bokar.

Det här ingår i Teaterkortet