Total fräschhet

Ett år efter succéföreställningen Total Trygghet återvänder trion Anton Hellström, Ossian Melin och Filip Aladdin med en fristående uppföljare.

Kontemporär scenkonst har aldrig varit så kontemporär som den är när den är så pass kontemporär som denna föreställning. Samtiden brinner! Här kommer föreställningen som får Ruben Östlund att sätta macchiaton i vrångstrupen och Björn Runge att spilla gazpacho över hela kravatten.

Total Fräschhet, den fristående andra delen i trilogin Total Trilogi, är en fragmentarisk, energifylld föreställning. Den rör sig ledigt mellan genrer, med en stringent tematik kring gudslängtan, nonsenskonst och en desperat jakt på sunda fadersgestalter.

Med en märklig, absurd och smygande humor ser föreställningen på vårt samhälle med ett par kalejdoskop-glasögon där det allra minsta och det allra största hamnar sida vid sida. En liveskildring som för tankarna till samtidens fria mediaflöde.

En samproduktion med Göteborgs Stadsteater

Premiär
Scen
Studion
Pris
Biljettsläpp 10 januari kl 12. Ordinarie pris 230 kr, ungdom upp till 25 år 120 kr

Jag hade förstås jämfört med Killinggänget om inte referensen vore så sliten och konstaterat att de lyckas gestalta vår tids rädsla för allvar om det inte lät så pretentiöst. (Total trygghet)

Det är ett intressant koncept de bjuder på, med konsekvent utförda ramberättelser som spänner från det mest personliga till hela världsalltet. (Total trygget)

Aftonbladet

Hela tiden finstämt, lekfullt och allvarligt. Kaosartat, samtidigt så välorganiserat, genomtänkt och känslosamt. (Total trygghet)