Min Stora Sorg/Äkta Spåman Podcasts sista show!

Nu går Äkta Spåman Podcast i graven med pompa och ståt. Två framgångsrika år av magiskt tänkande avslutas med häftiga livepoddar, dj:s och med en exklusiv konsert med albumaktuella och kritikerrosade Min Stora Sorg.

Göteborgs Stadsteaters vackra foajébar fylls denna kväll av magi, musik och möten med modiga människor, som:

  • Konsert med Min Stora Sorg
  • Livepodd med Anso Lundin (Min Stora Sorg)
  • En oäkta spåman med ”charlatanska” livsråd
  • Primadonnan från Hisingen, Lena Junoff, slår ihop klackarna på sina silverskor och sjunger Somewhere over the rainbow
  • Världspremiär för Sveriges färskaste italodiscoband Francesca é Luigi
  • DJ:s Högt I Tak, Shamanen, Tone Schunnesson & Juvel och Kulturens ABC

Programmet uppdateras längs vägen.

Äkta Spåman Podcast är ett intervjuprogram där konstnären och serietecknaren Linda Spåman pratar med sina gäster om det magiska i livet och konsten och dessutom spår dem med tarotkort. Podcasten har gästats av bland andra Liv Strömqvist, Amanda Bergman, Suzanne Osten, Amanda Ooms, Kikki Danielsson, Caroline Af Ugglas, Maxida Märek, Nina Zanjani och Gudrun Schyman.

"När jag påbörjade mitt för evigt pågående konstprojekt Äkta Spåman bestämde jag att jag inte fick säga nej till något spännande förslag. Att jag sa ja till att starta en podcast är ett av mina bästa ja någonsin. Mitt liv har berikats av de fantastiska möten vi har haft med våra gäster, sammanhanget och den oundvikliga utvecklingen. Den magiska resan har bara börjat men Äkta Spåman Podcast har nått sin slutdestination." Linda Spåman


Läs mer om Linda Spåman här. ”Samtal med en magisk Spåman” (artikel i GP juli 2016).

Min Stora Sorg heter till vardags Anso Lundin och har hyllats av kritikerna allt sedan debutalbumet “MVH Anso, M$$” som släpptes 2013. “Tänk att svensk pop begåvats med ett nytt namn – någonstans mellan Lykke Li och Jenny Wilson” (Per Sinding-Larsen).

Foto längst upp: Min Stora Sorg

Show
Åldersgräns
18 år
Scen
Foajébaren
Längd
20.00-02.00
Pris
100 kr