Vinkunnig serveringspersonal sökes!

Arbetsplatsbeskrivning


Göteborgs stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu vinkunnig serveringspersonal med arbetsledande roll till Stadsteaterns restaurang på Götaplatsen. Restaurangen ansvarar för all publikservice och publiksäkerhet och tillsammans med biträdande restaurangchef ska du se till att ordning upprätthålls och att teaterns regler följs. Du arbetsleder servispersonal, garderober och publikvärdar och ansvarar för kvällens verksamhet i restaurangen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning i större restaurang med fullständiga rättigheter (hovmästare/servis). Du behöver ha god vinkunskap och god datorvana samt erfarenhet av arbetsledning från matsalsarbete på större restaurang. En stor del av arbetet berör publikservice och säkerhet, vilket vi utbildar internt för.
Personliga egenskaper: En förutsättning för att lyckas i arbetet är att du är utåtriktad, ansvarstagande och ser god service och ett gott bemötande som en självklarhet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2017-12-01

Tidsbegränsad till:2018-10-31

eller enligt överenskommelse. Då vi intervjuar löpande under ansökningsperioden ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast: 2017-11-30

Referensnummer: A728115

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Schema.

Kontakt

Kontaktpersoner

Nils Nilsson Restaurangchef 031-708 70 08 nils.nilsson@stadsteatern.goteborg.se

Andrea Wettergren Personalchef 031-7087013 andrea.wettergren@stadsteatern.goteborg.se

Facklig företrädare

Erika Isaksson Teaterförbundet 0762-205808 erika.isaksson@stadsteatern.goteborg.se

Övrigt

Göteborgs Stadsteater AB vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Välkommen med din ansökan till Göteborgs Stadsteaters vackra restaurang som är både KRAV- och Svanenmärkt!