Snickare

Snickare sökes till Göteborgs Stadsteater

Arbetsplatsbeskrivning 

Göteborgs stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum. 

Arbetsbeskrivning 

Som snickare i teaterhuset på Götaplatsen jobbar du med att tolka, skapa och genomföra scenografens visioner inom fastsällda ramar. Du är en del av dekorverkstan som består av målare, attributmakare, snickare, smed och tapetsör. Vi arbetar gränsöverskridande vilket innebär att du även jobbar med annan dekortillverkning i nära kontakt med andra yrkesgrupper inom tex rekvisita och scenteknik. 

Kvalifikationer 

Vi söker dig med relevant utbildning som möbelsnickare eller likvärdigt, och med flera års erfarenhet av verkstadssnickeri gärna från teater/ film eller liknande.
Du är en kreativ person och skicklig hantverkare. Du har också hög problemlösningsförmåga, god materialkunskap och ett konstnärligt färg- och formsinne. Som person är du strukturerad, driven och har god förmåga att arbeta självständigt. Men då arbetssättet är projektbaserat, där alla bidrar till att färdigställa en produktion, ställer vi också höga krav på samarbetsförmåga.
Bifoga gärna arbetsprover eller länk till hemsida. Körkort är önskvärt.
Göteborgs Stadsteater vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Erfarenhet krävs. 

Anställningens omfattning 

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till och med 2017-06-30.

Omfattning: Heltid 


Tillträde snarast, enligt överenskommelse. Vi kallar till intervju löpande under ansökningstiden. 

Ansökan 

Ansök senast: 2017-05-01 

Referensnummer: A563347 

Välkommen att söka genom att: 

Göra en digital ansökan via denna länk. 

Anställning 

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 

Kontakt 

Kontaktperson 

Björn Lengstrand
Produktionsteknisk chef
031-708 70 07
bjorn.lengstrand@stadsteatern.goteborg.se 

Facklig företrädare 

Josefin Lundmark
Teaterförbundet
08-441 13 00 

Övrigt 

Då vi inför denna rekrytering tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.