Snickare sökes

Tillsvidareanställning. Heltid Tillträde: 2018-03-01 Eller enligt överenskommelse. Ansök senast 2017-12-14.

Arbetsplatsbeskrivning

Göteborgs stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum.

Arbetsbeskrivning

Som snickare i teaterhuset på Götaplatsen jobbar du med att tolka, skapa och genomföra scenografens visioner inom fastställda ramar. Du är en del av dekorverkstan som består av målare, attributmakare, snickare, smed och tapetsör.

Vi arbetar gränsöverskridande vilket innebär att du även jobbar med annan dekortillverkning i nära kontakt med andra yrkesgrupper inom tex rekvisita och scenteknik.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning som möbelsnickare eller likvärdigt, och med flera års erfarenhet av verkstadssnickeri gärna från teater/ film eller liknande.Du är en kreativ person och skicklig hantverkare. Du har också hög problemlösningsförmåga, god materialkunskap och ett konstnärligt färg- och formsinne.

Som person är du strukturerad, driven och har god förmåga att arbeta självständigt. Men då arbetssättet är projektbaserat, där alla bidrar till att färdigställa en produktion, ställer vi också höga krav på samarbetsförmåga.

Bifoga gärna arbetsprover eller länk till hemsida. Körkort är önskvärt.

Anställningens omfattning

Tillsvidareanställning. Heltid Tillträde: 2018-03-01 Eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-14
Referensnummer: A735934
Gör ansökan till tjänsten som snickare här.

Kontaktpersoner


Björn Lengstrand
Produktionsteknisk chef
Telefon 031-708 70 07
bjorn.lengstrand@stadsteatern.goteborg.se

Andrea Wettergren
Personalchef
Telefon 031-7087013
andrea.wettergren@stadsteatern.goteborg.se


Facklig företrädare
Ingrid Trujillo Berg
Teaterförbundet
telefon 031-7087074

Övrigt

Låter detta intressant? Ansök så fort som möjligt via länken ovan, intervjuer och urval sker löpande.

Då vi inför denna rekrytering tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.