Serverings- och barpersonal till Göteborgs Stadsteater

Vi söker nu extra serverings- och barpersonal till Stadsteaterns restaurang på Götaplatsen.

Om arbetsplatsen

Göteborgs Stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu extra serverings- och barpersonal till Stadsteaterns restaurang på Götaplatsen. Restaurangen ansvarar för all publikservice och publiksäkerhet därför förekommer uppgifter som garderob och att medverka vid utrymning av lokalerna. Du får en kort internutbildning för detta.

Vad kan vi erbjuda dig?

Tjänsten är en timavlönad anställning med tjänstgöring huvudsakligen under kvällar och helger. Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas, till en engagerad arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med teaterns övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med målsättningen att skapa och förmedla kvalitativ teater som roar och engagerar, skapar debatt och eftertanke.

Välkommen med din ansökan till Göteborgs Stadsteaters vackra restaurang som är både KRAV- och Svanenmärkt! Kvalifikationer För att arbeta som serveringspersonal hos oss behöver du ha utbildning från restaurangskola samt minst två års vana från restaurang med fullständiga rättigheter. Har du barerfarenhet ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper: En förutsättning för att lyckas i arbetet är att du är utåtriktad, ansvarstagande och ser god service och ett gott bemötande som en självklarhet.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Timavlönad Tillträde: 2018-09-01 eller enligt överenskommelse. Tidsbegränsad till: 2019-05-31

Ansökan

Ansök senast: 2018-08-28

Referensnummer: A804071

Välkommen att söka genom att:

Göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Kvällstid

Kontakt

Kontaktpersoner

Nils Nilsson Restaurangchef
Telefon 031-7087008
nils.nilsson@stadsteatern.goteborg.se

Andrea Wettergren Personalchef
Telefon 031-7087013
andrea.wettergren@stadsteatern.goteborg.se

Anette Hansson Facklig företrädare Teaterförbundet
Telefon 031-7087122
anette.hansson@stadsteatern.goteborg.se

Övrigt

Göteborgs Stadsteater AB vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Då vi intervjuar löpande under ansökningsperioden ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.