För lärare

Du når oss på tel 031-7087101 vardagar kl 11-15, onsdagar kl. 11-18

Som lärare kan man välja att för- och efterarbeta teaterbesöket, men det är absolut inget krav.

Ibland går det fort i svängarna - skolbiljetterna tar slut eller någon grupp lämnar återbud. Här hittar du senaste nytt!

Om du arbetar inom skolan kan du vara skolombud hos Backa Teater. Det betyder att du får information om våra uppsättningar och möjlighet att förhandsboka biljetter.

Teater ger kunskap om människors livsvillkor under olika tider, men också perspektiv på det nära och vardagliga. Det kan också vara så enkelt att det är kul att göra något tillsammans!

Hur kommer vi till Backa Teater med våra elever? Får man ha med sig matsäck? Här hittar du svaret på vanliga frågor vi brukar få från skolor när de besöker oss.

Om din skola ligger inom Västra Götalandsregionen men utanför Göteborg kan du söka bidrag för resan till oss. Kulturtips kan du få i Västra Götalands Kulturkatalog eller i Göteborgs kommuns Kulturterminen.

Är du intresserad av att diskutera idéer omkring ett Skapande skola-projekt med Backa Teater? Ring vår producent så kanske vi kan sy ihop ett program tillsammans!

Backa Teater vill se och prata scenkonst tillsammans med dig som lärare! Ett fortbildningstillfälle med konsten i fokus.