A map to get lost

Ett hypermedialt mysteriespel

A map to get lost är en skapelseberättelse. Ett hypermedialt mysteriespel. Här finns inte mycket som behöver förstås, men desto mer att uppleva. Varje föreställning är unik, varje föreställning är en premiär.

Våra tankemönster är sällan linjära. Ofta hoppar tanken genom associationer: vi ”klickar oss vidare” i huvudet. Det är också så vi har byggt upp internet, en värld av länkar med kluster av flikar, likes och wikiartiklar. Länkar hänvisar till nya platser – de är hypermediala. A map to get lost är en hypermedial scenupplevelse och ett mysteriespel.

Du kan get lost in the map så många gånger du vill. Vid köpt biljett till en föreställning gäller fri entré till efterföljande föreställningar, i mån av plats.

I föreställningen förekommer rök, strob och höga ljud.

___________________________________

A map to get lost är ett samarbete mellan Backa Teater och institutionen för scenkonst på StDH/Stockholms konstnärliga högskola. I projektet ingår även studenter från institutionen för skådespeleri på StDH, samt från Malmö Teaterhögskola och Södertörns högskola.

Scenex17 är samlingsnamnet för examensprojekten som studenterna på scenkonstutbildningarna Dramatik/Dramaturgi, Kostymdesign, Ljuddesign, Ljusdesign, Mask- och perukdesign, Scenkonstproducent, Scenografi, Teaterregi och Teaterteknik, gör under sista terminen på kandidatnivå.

Logotyp StDH/Scenex17

Urpremiär
Åldersgräns
15 år
Längd
1 timme, 40 minuter (föreställningen den 13 maj är extra lång)
Pris
50-120 kr

Produktion

Idé och koncept Teamet Text Emma Palmqvist Regi Olof Runsten Scenografi och kostym Agnes Östergren Ljud, musik och ljus Patrik Patsy Lassbo Dramaturgi och text Ruby Nilsson Produktion och doft Sara Fors Med Johanna Malm, Anna Ladegaard, Li Molnar Kronlid, Jonna Ljunggren